GDPR Compliance – Raba-Raba Skip to content

Free shipping to continental EU. Surcharge for UK, US and the Nordics.

Jede Woche eine Farbe im Angebot!

Cart

30 dana probe

1. Uvjeti i pravila 30-dnevnog probnog roka

  • pravo na 30-dnevni probni rok ostvarujete isključivo za madrace kupljene od tvrtke Pleme Lab d.o.o., odnosno na madrace kupljene preko našeg webshopa (www.pleme.eu) ili preko ponude koju ste dobili od naše tvrtke.
  • madrac se u trenutku slanja Izjave o raskidu ugovora mora nalaziti na teritoriju RH
  • morate biti fizička osoba s prebivalištem na teritoriju RH
  • važno: madrac prilikom povrata mora biti zapakiran u zaštitnu foliju u kojoj je i isporučen. Dostavna služba ne može preuzeti madrac koji nije zaštićen
  • svaki pojedinačni kupac ostvaruje pravo na povrat isključivo 1 (jednog) komada madraca godišnje, računajući od datuma kupnje.
  • madrac na nijedan način ne smije oštećen ili imati vidljive mrlje, oštećenu ili poderanu navlaku, biti udubljen zbog korištenja neadekvatne podloge i slično.
  • sukladno normi HRN EN 1334:2001, izrekom su navedena dozvoljena odstupanja za madrace koji se smještaju na krevete. Ona za širinu i dužinu iznose + 0 mm/- 20 mm (neovisno o dimenziji madraca), a za visinu +/- 10 mm ili 10% (u ovisnosti što je manje). Najčešće je madrac za oko 10 mm manji od nazivne dimenzije, kako biste bili sigurni da madrac stane u okvir vašeg kreveta. Pleme Lab d.o.o. nije odgovoran za odstupanja od treće strane, odnosno proizvođača vašeg kreveta, te takva odstupanja ne mogu biti razlog za povrat.
  • humanitarna udruga koja dolazi preuzeti vaš madrac, ima ga pravo odbiti preuzeti ukoliko je oštećen, te nas obavijestiti o zatečenom stanju madraca, nakon čega gubite pravo na povrat madraca.
  • Ukoliko madrac kupite od bilo koje treće strane, ovlaštenog distributera ili na fizičkom prodajnom mjestu, pretpostavlja se da ste madrac prethodno isprobali te nemate pravo na 30-dnevni probni rok.

Sve pravne osobe, svi poslovni subjekti i fizičke osobe registrirane kao iznajmljivači nemaju pravo na povrat madraca u roku od 30 dana. Ukoliko trebate kvalitetan madrac za vaš poslovni subjekt, rado ćemo vam pomoći, te vas molimo da nas kontaktirate putem obrasca.

2. Gdje završava moj vraćeni madrac?

Vaš vraćeni madrac će biti doniran humanitarnim udrugama, koje će direktno od vas preuzeti madrac, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Ukoliko stanujete u mjestu na kojem, iz bilo kojeg razloga, nije moguć dolazak humanitarne udruge ili komunalne službe, Pleme Lab d.o.o. ima pravo odbiti preuzeti madrac. U tom slučaju dobit ćete povrat novca, ali ćete se za odvoz madraca morati sami pobrinuti.